MEKTIĆ OBJAVIO ŠTA SU PRIČALI DODIK I ĐAKOVIĆ: “Onom Mektiću ću jeb… majku?!”

- Ne znam kako je ovaj tip došao u posjed stenograma razgovora između Mate Đaković i Milorada Dodika ali znam da je vjerodostojan i istinit, naveo je Mektić.

  • Vijesti

  • 06. Jun. 2020  06. Jun. 2020

  • 4

Član Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Dragan Mektić danas je putem svog Twitter profila podsjetio na jednu poruku koja je svojevremeno uzburkala javnost u BiH, a koja je dovela do “pada” tadašnjeg glavnog tužioca BiH Gorana Salihovića.

Naime, Mektić je prenio transkript telefonskog razgovora između Mate Đakovića i Milorada Dodika, čija tonska verzija nikada nije zvanično objavljena, a kojeg je, kao poruku poslao nepoznati korisnik “075”.

- Ne znam kako je ovaj tip došao u posjed stenograma razgovora između Mate Đaković i Milorada Dodika ali znam da je vjerodostojan i istinit, naveo je Mektić.

” Slušaj, šefe, bio sam danas sa glavnim. Završili smo oko Bobar Banke. Tamo te, sigurno, neće biti. U Pavloviću će, takođe, biti u redu. Obećano mi je da će zatvoriti istragu i u predmetu zlato. Kad se vidimo, prenijeću ti ostalo. Ne mogu telefonom“, referisao je u maju 2016. (“novinar” sa srednjom školom iz Živinica inače bliski rođak Gordane Tadić, “frizerke” Ružice Jukić i “velikog” Hrvata Mije Krešića inače “Zlatnog ljiljana” A.R.BiH) Mato Đaković kumu M. Dodiku, Dodik je obećao Đakoviću skoro viđenje i dodao: “Onom Mektiću i Staniću (direktor SIPA) ću j….. majku. I ozbiljniji igrači su gubili od mene.

alt

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...