UPOZORENJE AUTO-MOTO SAVEZA: Obustava saobraćaja kroz tunel Vranduk

Saobraćaj će biti obustavljen od 20:30 sati večeras do 5:30 sutra ujutro.

  • Hronika

  • 06. Jun. 2020  06. Jun. 2020

  • 0

Kroz tunel Vranduk na magistralnom putu kod Zenice večeras će biti obustavljen saobraćaj, a vozila preusmjerena na alterantivne pravce, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Saobraćaj će biti obustavljen od 20:30 sati večeras do 5:30 sutra ujutro.

Za vrijeme obustave vozila ukupne mase do 7,5 tona mogu koristiti obilaznicu kroz naselje Tetovo, a vozila iznad 7,5 tona alternativne pravce Doboj-Šićki Brod-Sarajevo i Žepče-Zavidovići-Olovo-Sarajevo.

Saobraćaj se na većini puteva odvija redovno.

Na dionicama na kojima se izvode sanacioni radovi privremena signalizacija reguliše saobraćaj i njeno poštivanje je obavezno.

Vozačima se savjetuje oprezna vožnja, prilagođena stanju i uslovima na putu.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...