NEUVJERLJIVA IGRA REAL MADRIDA IPAK DOVOLJNA ZA POBJEDU: Iako bolji u nastavku, Eibar nije uspio nadoknaditi zaostatak iz prvog poluvremena (VIDEO)

Real Madrid večeras je na stadionu Alfredo Di Stefano porazio Eibar sa 3:1 u susretu 28. kola La Lige.

  • Sport

  • 14. Jun. 2020  14. Jun. 2020

  • 0

Za fudbalere koje predvodi trener Zinedine Zidane ovo je bio prvi meč poslije tri mjeseca, a u prvom poluvremenu prikazana je dobra igra protiv ekipe koja se bori za opstanak.

Kraljevi su postigli tri lijepa gola. Prvi je djelo Tonija Kroosa iz 4. minute. Kasnije je, u 30. minuti, pogodio Sergio Ramos nakon izuzetno lijepe akcije, da bi osam minuta prije odlaska na odmor iskosa s lijeve strane mrežu gosta zatresao i Marcelo.

Eibar je zaigrao nešto hrabrije u nastavku susreta bio bolji protivnik. Do gola je stigao u 60. minuti kada je Courtoisa matirao Bigas.

Real je nakon ove pobjede zadržao priključak za Barcleonom jer je pet na minus dva. S druge strane, Eibar je ostao na 16. mjestu sa dva boda više od opasne zone.

U narednom kolu Kraljevi dočekuju Valenciju dok Eibar igra također kući i to protiv Athletic Bilbaa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...