VOJIN MIJATOVIĆ OTVARA ŠAMPANJAC: „Još jednom smo kao SDP BiH pokazali da je BiH naša zemlja i država svih njenih građana…“

Povodom izbora Slađana Ilića za predsjednika Kluba Srba u Domu naroda FBiH oglasio se potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović.

  • Mini market

  • 19. Jun. 2020  19. Jun. 2020

  • 0

"Na prethodnoj sjednici Predsjedništva SDP-a BiH donijeli smo odluku da nećemo učestvovati u radu oba doma Parlamenta FBiH dok se ne formira klub Srba u Domu naroda PFBiH.

Dvije nedjelje nakon pomenute odluke, zahvaljujući SDP-u BiH, formiran je klub Srba i omogućen je mehanizam zaštite nacionalnog interesa Srba u FBiH.

Za predsjednika kluba izabran je Slađan Ilić, predsjednik naše najjače partijske organizacije SDP-a BiH Tuzla.

Čestitam drugu Iliću, a još jednom smo kao SDP BiH pokazali da je BiH naša zemlja i država svih njenih građana", poručio je Vojin Mijatović, prenosi "Slobodna Bosna".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...