"SB" NA LICU MJESTA: Otvorena izložba "Stvari nisu toliko lične kao što nam se čini" poznate bh. umjetnice... (FOTO)

Aleksandra Kokotović je rođena Sarajka s adresom u Beogradu, ime je koje stoji iza prekrasnih umjetničkih djela koja krase brojne javne objekte, poput hotela, restorana, korporativnih prostora. Riječ je o umjetnici čija se djela izlažu u najprestižnijim galerijama regiona.

  • Kultura

  • 20. Jun. 2020  20. Jun. 2020

  • 0

Izložba radova bosanskohercegovačke umjetnice Aleksandre Kokotović iz ciklusa "Stvari nisu toliko lične kao što nam se čini" večeras je otvorena u galeriji savremene umjetnosti "Brodac" u Sarajevu.

Umjetnica ovom izložbom postavlja pitanja "Ko smo mi? Odakle dolazimo? Da li zaista poznajemo svoju historiju?", navodi se u saopćenju Galerije 'Brodac'.

Aleksandra Kokotović je rođena Sarajka s adresom u Beogradu, ime je koje stoji iza prekrasnih umjetničkih djela koja krase brojne javne objekte poput hotela, restorana, korporativnih prostora. Riječ je o umjetnici čija se djela izlažu u najprestižnijim galerijama regiona.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...