POLICIJSKA POTJERA OKONČANA U OBLIŽNJEM DRVETU: Mlada vozačica pokušala pobjeći policiji, pogledajte dokle je dogurala… (FOTO)

Potjera je trajala samo 350 metara, a okončana je tako što se Mustang zabio u drvo.

  • Auto

  • 23. Jun. 2020  23. Jun. 2020

  • 0

Jedan primjer pretjerane samouvjerenosti mladih vozača stiže iz kanadskog Oak Baya. Policija je snimila Ford Mustang koji je vozio 73 kilometara na sat u zoni u kojoj je dozvoljeno 40 kilometara na sat. Uslijedila je potjera koja je trajala samo 350 metara i Mustang se zabio u drvo. Vozačica i dvojica putnika nisu povrijeđeni, a cijeli ovaj slučaj zanimljivim čini nekoliko detalja.

Vozačici je tek 20 godina i, po kanadskim zakonima, nije smjela voziti više od jedne osobe. Drugi važan detalj su naljepnice na automobilu: „Ulično utrkivanje nije zločin“ i „Lovac na brzine“.

Policija je u svojoj objavi pokazala da nije impresionirana:

„Naljepnice na automobilu pokazuju koliko su neki vozači nezreli. Nadamo se da niko neće poginuti kako bi ti vozači napokon shvatili koliko je cijela stvar ozbiljna“, poručili su organi reda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...