IPAK NISU SVI ISTI: Šest tipova muškaraca koji nisu dobar "materijal" za brak

Možda zvuči grubo, ali neki su muškarci dobar "materijal" za brak, a neki nisu. U bračnoj zajednici traže se vjernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe na drugo mjesto. Neki frajeri tih kvaliteta, jednostavno, nemaju, a evo kojih je to šest tipova muškaraca koji nisu poželjni supruzi.

  • Sex i grad

  • 23. Jun. 2020  23. Jun. 2020

  • 0

1. Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije ispričao

To što on vas vidi skupa do kraja života i u sretnom braku, ne znači da mu je žao što vas je nekad prije povrijedio. Iako svako može pogriješiti, biti sposoban priznati grešku i biti s nekim ko može napraviti to isto, vrlo je važno za sretan brak.

2. Nevjeran muškarac

Zabluda je da će se muškarac koji je u vezi bio nevjeran, u braku odjednom preobratiti i biti vjeran. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći vjerovati u potpunosti. A kakav je to onda brak?

3. Egoističan muškarac

U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mjesto. Frajeri koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvijek) najvažniji, nisu sposobni vaše potrebe nekad staviti na prvo mjesto, zbog čega nisu dobri bračni suputnici.

4. Prevarant

Muškarac koji zezne nekoga kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete vjerovati. Pa i ako to nikada ne bi napravio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli nadrapati zbog njegovih djela.

5. Lijenčina

Suprotna krajnost radoholičaru je lijenčina. I ako je trenutno nezaposlen, vašoj vezi može pridonijeti ako na sebe preuzme kućanske poslove, brigu o djeci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sjedi na kauču, gleda TV i ništa mu se ne da?

6. Muškarac koji se ne zna nositi s problemima

U vjenčanim zavjetima dio "u dobru i u zlu" ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava čim se pojavi neki problem, neće biti uz vas kada ga budete najviše trebali. Ne treba vam suprug na kojeg nećete moći računati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...