PRESRETANJE U CRNOM AUDIJU A6: Vukanović otkrio kako je došlo do fotografije s Nešićem, ali i ko je pobjegao glavom bez obzira da Dodik ne sazna…

Narodni poslanik Nebojša Vukanović oglasio se nakon što je u javnost procurila njegova fotografija s liderom NDP-a Nenadom Nešićem.

  • Mini market

  • 27. Jun. 2020  27. Jun. 2020

  • 0

U kratkom pojašnjenju otkud fotografija koju je objavio Nenad Nešić, Vukanović ističe kako ga je lider NDP-u crnom Audiju A6 presreo na ulici, skupa s Glavašem i Banjcom, kad se pješice vraćao sa sjednice Narodne skupštine RS-a u hotel, te kako se nasmijao kad je Nešić upitao Banjca smije li se i on slikati s Vukanovićem, na šta je Banjac odgovorio da ne smije i brzo se udaljio da ga neko ne vidi i ne javi Miloradu Dodiku.

Vukanović na svom blogu navodi i kako bi se s Nešićem rado slikao još nekoliko puta ako je to uslov da direktor "Puteva RS-a" napravi put Gacko – Foča, Podveležje – Nevesinje – Gacko i Ljubinje – Stolac preko Žegulje pa da i Hercegovci, kao ostali svijet, imaju pristojne puteve, prenosi „Slobodna Bosna“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...