"STALNO ŠALJE HRVATE NA CAJKE U SRBIJU, A ZARAŽENE SRBE U HRVATSKU“: Pogledajte predizborni spot Milorada Pupovca, pojavljuje se i Ćiro Blažević… (VIDEO)

U moru predizbornih spotova, koji su svi pomalo nalik jedan drugome - red samohvale, red upiranja prstom, red obećanja - jedan duhovitošću i sarkastičnim tonom odskače od prosjeka. 

  • Mini market

  • 28. Jun. 2020  28. Jun. 2020

  • 0

Predizborni spot SDSS-a poigrava se teorijama zavjere o 'notornom' Miloradu Pupovcu te ga 'prokazuje' kao glavnog krivca za sva zla ovoga svijeta - od 5G mreže do novog vala koronavirusa.

Tako je "za čitavo vrijeme rata, na Filozofskom fakultetu u Zagrebu zapravo radio Pupovčev dvojnik", a taj je 'etno biznismen na stalnoj vezi s jednim drugim notornim biznismenom, Billom Gatesom' kojega je - iz čiste mržnje prema svemu hrvatskom, dakako - čak nagovorio da 'nove Windowse nazove XP, što znači HR na ćirilici'.

Osim toga, upravo on "stalno šalje Hrvate na cajke u Srbiju, a zaražene Srbe u Hrvatsku".

A, ukoliko želite znati što dobijete pažljivom numeričkom analizom početnih slova iz imena Milorada Pupovca, pogledajte spot.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...