DODIK ODUŠEVLJEN "VIDOVDANSKOM KOALICIJOM": "Imam osjećaj da smo već pobijedili na izborima"!

Predsjednik SNSD Milorad Dodik uvjeren je da će na predstojećim lokalnim izborima pobijediti “Vidovdanska koalicija” koja je danas u Banja Luci potpisala sporazum o međusobnoj saradnji.

  • Mini market

  • 28. Jun. 2020  

  • 0

Dodik smatra da aktuelni gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić zaslužuje novi mandat i da jednako toliko Banjaluka zaslužuje Radojičića kao ozbiljnog političara, koji je pokazao sposobnost da oko jedinstvenih ciljeva okupi različite političke partije i grad Banja Luku.

– Kao lider SNSD, imam osjećaj da smo mi već pobijedili – rekao je Dodik novinarima nakon što je prisustvovao potpisivanju koalicionog sporazuma predsjednika Gradskog odbora SNSD Banja Luka Igora Radojičića sa predsjednicima gradskih odbora devet političkih partija.

Prema njegovim riječima, “Vidovdanska koalicija” samim činom okupljanja pokazuje ozbiljnost.

– Veoma mi se sviđa ono plus što govori o tome da je ovo dugovječna koalicija i da ćemo u okviru ovih kapaciteta partija koje su okupljene i na republičkom nivoiu raditi zajedno kako bi smo ostvarili najbolje moguće rezultate – naglasio je Dodik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...