ČETIRI MILIONA LAJKOVA U MINUTI: Slavna pjevačica je neprepoznatljiva, tek sad se vidi kako izgleda sa 50 kilograma manje…

Adele je ponovno digla prašinu svojom novom linijom. Objavila je, naime, fotografiju noseći haljinu koju je prije četiri godine nosila na nastupu na Glastonburyju.

  • Show

  • 29. Jun. 2020  29. Jun. 2020

  • 0

Godine 2016. nastupila je na festivalu čiju je reprizu ovih dana pogledala uz nekoliko osvježavajućih pića. Ludo se zabavljala pa je odlučila odjenuti ponovno haljinu u kojoj je prije četiri godine blistala na tom poznatom muzičkom događaju.

Budući da je u međuvremenu smršavjela skoro 50 kilograma, haljina joj je nekoliko brojeva prevelika, ali to nije spriječilo Adele da u nekadašnjem izdanju zapleše po dnevnoj sobi. Sve je na Instagramu komentirao i njezin navodni novi dečko, reper Skepta. Budući da je prokomentirao kako je napokon doznao lozinku njezinog Instagram računa, mnogi su se zapitali je li je baš on fotografirao u haljini i potom to objavio online.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...