LOŠE VIJESTI IZ WHO-a: Pandemija daleko od završetka

Pandemija koronavirusa nije ni blizu svog završetka, izjavio je generalni direktor Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Tedros Adhanom Gebrejesus.

  • Svijet

  • 29. Jun. 2020  29. Jun. 2020

  • 0

On je u obraćanju novinarima rekao da je to surova realnost i da se pandemija ubrzava iako su mnoge zemlje globalno ostvarile određen napredak.

"Svi želimo da se ovo završi. Želimo da nastavimo s našim životima. Ali, surova realnost je da ovo nije ni blizu kraja", istaknuo je Tedros.

Svjetska zdravstvena organizacija planira da tokom sedmice održi sastanak radi procjene ostvarenog napretka na polju istraživanja usmjerenog ka borbi protiv Covida-19.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...