ČETIRI GODINE STRANČARENJA: "Banja Luka je danas grad bez privrednih investicija zbog čega građani..."

"Jučerašnji sajam preletača, organizovan u režiji gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, ne samo da nikoga nije impresionirao, već su zabrinuta lica potpisnika sporazuma i izgubljeni pogledi kvazilidera pokazali da Radojičićev koncept pretvaranja gradske Skupštine u poligon za trgovinu doživljava fijasko – istaknuo je dr. Slavko Grbić, predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banja Luka. 

  • Politika

  • 29. Jun. 2020  29. Jun. 2020

  • 0

„Četiri godine gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić nije ništa drugo radio nego strančario po Skupštini grada kupujući papke i praveći grupe, ekipe i bendove za svoj raštimovani politički orkestar, koji je na svakom važnom pitanju iznevjerio građane Banjaluke“, naglasio je Grbić.

On je kazao da je Banja Luka, dok je gradonačelnik trgovao utjecajem u gradskoj Skupštini, izgubila zemljište stare autobuske stanice, gotovo izgubila zemljište kod Poljoprivredne škole te došla do ivice ekoliške katastrofe u aferi „Piralen“, za koju još niko nije odgovarao. 

„Banjaluka je danas grad bez privrednih investicija, zbog čega građani svoju priliku moraju da traže u Njemačkoj, Austriji i Sloveniji“, rekao je predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banja Luka. 

Grbić ističe da je sigurnost građana na najnižem nivou u historiji pa je gradonačelnik i gradsku komunalnu policiju pretvorio u kaznenu ekspediciju, koja guši svaki pokušaj iskazivanja slobode govora u Banjoj Luci.

„Sramna je i činjenica da Radojičić svetost velikog srpskog praznika Vidovdana prlja organizovanjem sramnog sajma preletača, a još sramnija da gradonačelnik svoju „papak koaliciju“ naziva „Okupljanje za Banjaluku“ u trenutku kada Gradska uprava sprečava građanima Banjaluke bilo kakva okupljanja za istinu i pravdu“ – kazao je dr Grbić i dodao: 

„Кo je ko, opet se po ko zna koji put vidjelo na Vidovdan, a „plišanom Dodiku“ Igoru Radojičiću poručujemo da će narod Banjaluke, kojeg se u svom mandatu više puta odrekao, u novembru kazniti njegov nerad i politički diletantizam“ , zaključio je predsjednk Gradskog odbora SDS-a Banja Luka. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...