EGZOTIČNA LJEPOTICA: Brazilka Lais Ribeiro plijenila pažnju u Malibu

Poput brojnih poznatih ljepotica iz modne industrije koje su izolaciju usred pandemije koronavirusa zamijenile uživanjem u vrućim, ljetnim danima na plaži, isto je učinila i poznata 28- godišnja brazilska manekenka Lais Ribeiro zaputivši se u društvu zaručnika u Malibu

  • Show

  • 29. Jun. 2020  29. Jun. 2020

  • 0

Bivša Viktorijina anđelica, koja je navedenu titulu osigurala 2015. godine, nije mogla proći nezapaženo na pješčanim plažama Malibua na kojima je uživala u društvu zaručnika, 35- godišnjeg američkog košarkaša i zvijezde kluba Los Angeles Clippersa, Joakima Noaha.

Dežurni paparazzo fotografi poznati par proteklog su vikenda tako uočili u zajedničkom uživanju na poznatoj američkoj destinaciji, a svu pažnju neupitno je osigurala Joakimova bolja polovica u jednodijelom kupaćem kostimu.

Vitka i visoka egzotična ljepotica za uživanja na plaži odabrala je model ukrašen leopard uzorkom koji danas slovi za neupitan klasik na modnoj sceni, a njime je uspjela posebno istaknuti svoju vitku manekensku figuru.

Kako se doznaje, riječ je o kupaćem kostimu iz kolekcije brenda Tropic of Ckojeg je 2018. godine osnovala Ribeirina kolegica s modnih pisti, južnoafrička ljepotica Candice Swanepoel, a spomenuti model u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od tisuću kuna.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...