GRMI, SIJEVA, VRIJEME SE MIJENJA: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana…

Danas u Bosni u jutarnjim satima nešto više oblaka.

  • Vijesti

  • 30. Jun. 2020  30. Jun. 2020

  • 0

Tokom dana, sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U Hercegovini vedro. Poslije podne lokalni pljuskovi u centralnoj i istočnoj Bosni. Jutarnja temperatura od 15 do 21, a najviša dnevna do 36 stepeni.

U srijedu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne u većem dijelu Bosne može biti lokalnih pljuskova i grmljavine. Jutarnja temperatura od 16 do 22, a najviša dnevna do 36 stepeni.

U četvrtak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne, pljuskovi i grmljavina se očekuju u centralnoj, istočnoj i sjevernoj Bosni. Jutarnja temperatura od 16 do 22, a najviša dnevna do 36 stepeni.

U petak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana kiša, pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura od 15 do 21, a najviša dnevna do 33 Celzijeva stepena.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...