OD OTMICE, REKETIRANJA, DO POKUŠAJA UBISTVA: Ko je bio ubijeni Nedžib Spahić Džiba...

U sarajevskom restoranu "Paper Moon" sinoć je upucan Nedžib Spahić, poznat pod nadimkom Džiba.

  • Hronika

  • 30. Jun. 2020  30. Jun. 2020

  • 0

Riječ je o osobi koja je dobro poznata policiji. Spahić je preminuo u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš".

Spahić se povezuje s brojnim kriminalnim djelima, među kojima su pokušaj ubistva, otmica, iznuda, teška krađa, nasilničko ponašanje, nedozvoljeno držanje oružja...

Između ostalog, 2007. godine je uhapšen zbog pucnjave na Baščaršiji u kojoj je ranjen Amir Kasumić, kao i slučajni prolaznik Nedžad Smajlagić. Spahić je nakon pucnjave uhapšen u noćnom klubu u Tuzli.

Spahićevo ime se 2007. godine spominjalo i kada se desila pucnjava u jednom vogošćanskom restoranu, kada je ranjen muškarac iz Zadra.

Također, 2011. je uhapšen zbog pucnjave u naselju Buča Potok u kojoj je ranjen Anes Mešić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...