U REPUBLICI SRPSKOJ NOVIH 40 SLUČAJEVA ZARAZE: Jedan muškarac preminuo, najviše oboljelih u...

Radi se o 22 muške i 13 ženskih osoba, od kojih je osam mlađe, 29 srednje i tri osoba starije životne dobi, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS.

  • Hronika

  • 30. Jun. 2020  

  • 0

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u manjem bh. entitetu u posljednja 24sata izvršeno je testiranje 327 laboratorijskih uzoraka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 40 osoba.

Radi se o 22 muške i 13 ženskih osoba, od kojih je osam mlađe, 29 srednje i tri osoba starije životne dobi, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS.

Prema mjestu prebivališta, osam osoba je iz Rogatice, sedam iz Ljubinja, šest iz Banja Luke, tri iz Bosanske Gradiške, po dvije iz Bijeljine, Kotor Varoša, Teslića, Vlasenice i Prijedora i po jedna iz Dervente, Doboja, Foče, Gacka, Trebinja i Zvornika.

alt

U posljednja 24 sata u RS je prijavljen jedan smrtni slučaj kod kojeg je potvrđeno prisustvo novog virusa korona. Radi se o muškarcu, srednje životne dobi iz Vlasenice, sa udruženiim oboljenjima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...