ZASLUŽILI STE, GLEDAJTE: Vlast u Srbiji okrenula leđa Novom Pazaru, a ljekari iz ovog grada Brnabićki i bukvalno (FOTO)

Ogorčeni su zato što im Srbija nije pomogla.

  • Regija

  • 30. Jun. 2020  30. Jun. 2020

  • 2

Dok su se Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obraćali građanima u Novom Pazaru, grupa ljekara i medicinskih sestara okrenula je leđa u znak protesta, prenosi Nova.rs.

Premijerku Srbije i ministra zdravlja Zlatibora Lončara u Novom Pazaru dočekali su povici nezadovoljnih građana, koji su ih pitali zašto nisu donijeli ništa od opreme, galameći da je na hiljade ljudi zaraženo, dok mnogi umiru. Oni su obišli Opštu bolnicu u ovom gradu, a njihovo obraćanje neprekidno je bilo praćeno nezadovoljnim povicima okupljenih.

Građani koji su se okupili ispred Opšte bolnice u Novom Pazaru da “dočekaju” dolazak predsjednice Vlade Srbije Ane Brnabić i ministra Zlatibora Lončara, ogorčeni su zbog toga što im država nije pomogla, a prešućena je “jaka epidemija”, kako kažu, samo dok prođu izbori. Ujedno govore da je u ovom gradu mnogo više umrlih od Covida-19 nego što zvanični podaci kažu. 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...