USKLADILI SE: Vijeće ministara donijelo odluku o privremenom finansiranju u iznosu od...

Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva finansija i trezora, donijelo je Odluku o privremenom finansiranju institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza BiH za period juli - septembar 2020. godine.

  • Politika

  • 30. Jun. 2020  30. Jun. 2020

  • 0

Ovom odlukom odobrava se privremeno finansiranje institucija BiH za treći kvartal 2020. godine u iznosu 241.500.000 KM, što predstavlja četvrtinu sredstava odobrenih za finansiranje institucija BiH u skladu sa Zakonom o budžetu institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza BiH za 2019. godinu, prenose Vijesti.ba.

Odluka stupa na snagu danom donošenja i bit će objavljena u “Službenom glasniku BiH”, a primjenjivat će se od 1. jula 2020. godine.

Odluka će prestati da važi danom usvajanja zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2020. godinu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...