TIJELO NAĐENO NA BALKONU: Smrt tužioca Ninkovića šokirala Višegrađane

Glavna tužiteljica Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Anica Vukadin izjavila je da svi dokazi i informacije kojima raspolažu, ukazuju da je tužilac Dragan Ninković izvršio samoubistvo iz vatrenog oružja na balkonu stana u Višegradu.

  • Hronika

  • 30. Jun. 2020  30. Jun. 2020

  • 2

– Prema naredbi dežurnog okružnog javnog tužioca, tijelo pokojnika prevezeno je u prostorije prosekture Miljevići, gdje će biti izvršena obdukcija. Dežurni okružni javni tužilac u daljem postupku narediće sva potrebna vještačenja s ciljem utvrđivanja relevantnih činjenica koje su dovele do ove tragedije – navodi se u saopštenju iz Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Tijelo Ninkovića pronađeno je jutros oko 7 sati na balkonu stana u Višegradu.

Policijskoj upravi Foča jutros je prijavljeno da je osoba čiji su inicijali D. N. izvršila samoubistvo na balkonu stana u ulici Kralja Petra Prvog u Višegradu, rečeno je za Srnu u ovoj upravi.

Iz Policijske uprave su naveli da su pripadnici Policijske stanice Višegrad odmah po prijavi izašli na lice mjesta, gdje je izvršen uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Motiv za samoubistvo za sada nije poznat. Dragan Ninković radio je u Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Višegrad.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...