ZA DORUČAK I ZA VEČERU - IDEALNO: Napravite paštetu od tunjevine na ovaj način...

Super ukusna i brza pašteta koja ne zahtijeva puno vremena i profesionalne mašine za pripremu hrane.

  • Gastro

  • 01. Jul. 2020  01. Jul. 2020

  • 0

SASTOJCI:

4 jajeta

3 konzerve tunjevine

majoneza po želji

kašika milerama

1 mali luk izrezan na sitne kockice ili kiseli krastavci sitno izrezani.

PRIPREMA:

1. Tvrdo skuhati jaja.

2. Ocijediti ulje iz tunjevine i, ako nemate multipraktik, isitniti je među prstima.

3. Narendati tvrdo kuhana jaja i dodati sitno sjeckani luk.

4. Dodati kašiku milerama, majonezu i začiniti po želji.

5. Mješati dok se ne sjedini i ostaviti barem sat vremena u frižideru prije serviranja.

Prijatno!:) 

(SB/Domacica.com) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...