LEGENDARNI SARAJEVSKI ROKER BIO NA RUBU EGZISTENCIJE, A SADA PRODAJE KUĆNU HEMIJU: "Nisam morao sve da platim, nešto mogu i na odloženo"

Pjevač Milić Vukašinović odlučio je da pokrene novi biznis i otvori prodavnicu kućne hemije.

  • Estrada

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 1

Kako kaže za "Blic", na taj potez se najviše odlučila njegova supruga Suzana, dok se ranije naširoko pisalo o njihovoj borbi za egzistenciju.

- To je davno pisalo, da sam na rubu egzistencije, kada sam propio milion i po eura u svom bludnom životu. Ipak sam doktor za rokenrol. Čovjek je najnormalniji kada je na rubu egzistencije, veliki novac kvari ljude - kaže Milić Vukašinović za "Blic" pa otkriva kako je sa suprugom prelomio da započnu biznis u centru Beograda, na Zelenom Vencu.

Milić VukašinovićFOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

- To je više Suzana radila s robom po prodavnici, kućna hemija i takve stvari. Dizala je promete gazdama i nisu je cijenili kako treba. Onda je meni i Suzani pukao film i rekli smo da ćemo ubuduće držati svoju radnju. Danas je bilo otvaranje, super je sve krenulo. Tek je prvi dan, ljudi trebaju da se naviknu da je tu nova prodavnica za hemiju - govori Milić za "Blic" i dodaje da je za biznis bilo potrebno da se uloži oko 3.000 eura, ali je sa suprugom uspio da se snađe za start biznisa.

Milić sa suprugomFOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

- Najbitnije je naći dobru lokaciju, koliko god da je skupa kirija, to se na kraju sve isplati. Robu su nam dali na odloženo, a neko i nije, tako da ne moramo odmah velike pare da uložimo. Kad krene posao, to se sve isplati i ta roba se na odloženo plati. Nama je 3.000 eura trebalo da sve pokrijemo - iskreno zaključuje Vukašinović.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...