VUČIĆ UVODI RIGOROZNE MJERE: Večeras potpuno zatvara Beograd?!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, na preporuku Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa, večeras će tokom gostovanja na RTS-u objaviti nove oštre mjere za Beograd zbog krajnje nepovoljne epidemiološke situacije.

  • Regija

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 1

Prema najnovijim podacima, od ukupnog broja testiranih u Srbiji u posljednja 24 sata, više od 80 odsto zaraženih je iz Beograda.

Predsjednik Vučić večeras će zbog toga, kako se saznaje, nakon sastanka Kriznog štaba, objaviti konačnu odluku struke o novim rigoroznim mjerama za suzbijanje epidemije u glavnom gradu.

Prema riječima izvora iz Kriznog štaba, razmišlja se o ponovnom uvođenju policijskog sata u večernim časovima ili, što je daleko vjerovatnije, o potpunom zatvaranju Beograda, što će značiti zabranu ulaska i izlaska iz grada.

 alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...