KAKO GOD, PJANIĆ JE POTPISAO: Ovaj potez igrača Barcelone potvrda je da...

...Setien dobija otkaz.

  • Sport

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 0

I dalje se ne smiruju tenzije zbog nedavnog derbija u Barceloni, gdje su na Camp Nouu remizirali s Atleticom, a glavna priča bio je Antoine Griezmann, prenose Sportske.ba.

Francuz koji je nekada igrao i u madridskom Atleticu, nezadovoljan je ulogom koju dobija kod Quiquea Setiena s obzirom na to da je u posljednja četiri susreta tri puta ušao s klupe. Zato je francuski napadač sazvao hitan sastanak s vodstvom katalonskog velikana, ali ne želi ga napustiti.

Španski radio Cadena Ser otkriva i zašto Griezmanna ne želi napustiti Barcelonu: "Jako je razočaran i tužan zbog odluke Setiena da ga stavi na klupu, posebno jer je on jedan od onih koji se najviše trude na treninzima. Zašto ne ode ako je rezerva? Razlog je taj što je Griezmann, kao i mnogi njegovi suigrači, uvjeren da Setien sljedeće sezone neće biti trener Barcelone."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...