KAKVA PROVOKACIJA NA INSTAGRAMU; MISIMOVIĆ POSLAO PORUKU PJANIĆU: „Ma, jah, nek` je Šerif Konjević...“ (VIDEO)

Miralem Pjanić organizirao je u Luksemburgu proslavu transfera za svoju porodicu i prijatelje. Na slavlju je pjevao i poznati bh. pjevač Šerif Konjević, koji je od bh. reprezentativca dobio dres Barcelone na poklon.

  • Show

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 0

Nakon svega, oglasio se i bivši bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović, koji je "prozvao" Pjanića na Instagramu. Miske i njegov sin Noel bili su u dresovima Reala te su za Pjanića imali zanimljivu poruku.

"Ma, jah, neka je Šerif dobio dres Barce, a Noel i ja ćemo u ovim dresovima i dalje da treniramo. Hvala", poručio je Misimović na Instagramu te je u svojoj objavio označio Pjanića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...