U FBiH SAMO JEDAN KANTON BEZ NOVOOBOLJELIH: Još 94 osobe pozitivne na Covid-19, a u RS-u...

...njih još 79.

  • Vijesti

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 0

U Federaciji BiH u protekla 24 sata testirana su 1.383 uzorka, od kojih su 94 pozitivna na Covid-19.

Novi slučajevi registrovani su u Tuzlanskom, Zeničko-dobojskom, Hercegovačko-neretvanskom, Zapadnohercegovačkom, Srednjobosanskom, Unsko-sanskom, Bosanskopodrinjskom, Kantonu 10 i Kantonu Sarajevo. Znači, samo u Posavskom kantonu nema novooboljelih.

Оd pоsljеdnjеg izvјеštаја о еpidеmiоlоškој situаciјi u RS-u, u pоsljеdnjа 24 sаta izvršеnо је tеstirаnjе 468 lаbоrаtоriјskih uzоrаkа, а nоvi kоrоnаvirus pоtvrđеn је kоd 79 оsоba, saopštio je Institut za javno zdravstvo RS-a, prenose "Nezavisne novine". Testiranja su izvršena u Institutu zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе, Univеrzitеtskоm kliničkоm cеntru Rеpublikе Srpskе, Bоlnici "Sveti vrаčеvi" u Biјеljini i Univеrzitеtskој bоlnici u Fоči.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...