NE ZOVU JE BEZ RAZLOGA "THE BODY": 55-godišnja Elle Macpherson otkrila tajnu svoje savršene linije

Još davne 1989. godine magazin "Time" dao je ovoj Australki nadimak koji sa pravom nosi i danas - The Body (Tijelo), a kako i ne bi kada je visoka nevjerovatnih 185 centimetara i ima savršeno skladno tijelo. A koja je tajna njezinog izgleda i na pragu šezdesetih? To je otkrila u svojoj objavi na Instagramu.

  • Show

  • 04. Jul. 2020  04. Jul. 2020

  • 0

Australski supermodel, kojem je magazin Time 1989. godine nadjenuo nadimak The Body (Tijelo), i danas ima tijelo o kojem mogu sanjati i djevojke koje joj po godinama mogu biti kćeri. A da je svjesna svog izgleda, jasno daje do znanja fotografijama u mikrobikinijima, u kojima dodatno ističe skladnu građu i vretenaste noge.

Za njezin izgled zaslužni su geni, ali i mali trikovi kojima je 55-godišnja Elle Macpherson vjerna godinama - suplementima, vježbanju na otvorenom, meditaciji i limfnoj drenaži. O svemu tome progovorila je u objavi na svom Instagram profilu.

'Budući da sam rođena u Australiji, normalno je da se najugodnije osjećam pored mora. Stoga sam doista blagoslovljena što živim u Miamiju, u blizini Bahama, gdje je ova fotografija i nastala', započela je u podužoj objavi Elle Macperson i dodala kako je ljudi često pitaju koja je tajna njezinog izgleda i top-forme i nakon što je prešla 50.

Kako je rekla, sve počinje 'iznutra', a za to koristi alkalizirane suplemente zelenja njezinog vlastitog brenda WelleCo. 'Kao međuobrok koristim čisti biljni proteinski snack i provodim što više vremena u prirodi, plivajući ili hodajući.'

Uz sve to, majka dvoje djece pije velike količine filtrirane vode i najmanje deset minuta dnevno provodi fokusirajući se na meditaciju i molitvu. No, ključna stvar je limfna drenaža, koju joj radi Sheila Perez, i kojoj jedino vjeruje. Kakvi su rezultati, pokazala je odavno na svom Instagram profilu, otkrivši sliku svog trbuha prije i poslije drenaže.

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...