PORUKA NOVOPAZARACA VUČIČU POSTALA JE HIT NA INTERNETU: "Što si jeo pitu, jeo si...!" (VIDEO)

Vučić je prilikom prethodnog boravka u Novom Pazaru, za vrijeme dostavljanja respiratora tokom vanrednog stanja, jeo domaću pitu zeljanicu, jedno od tradicionalnih jela dobrih i poštenih domaćina u ovom kraju Srbije.

  • Regija

  • 04. Jul. 2020  04. Jul. 2020

  • 2

-Što si jeo pitu, jeo si - orilo se u Novom Pazaru za vrijeme dostavljanja opreme bolnici, a stanovnici ovog grada, aludirali su na to da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić neće još dugo biti na vlasti, da neće još dugo posjećivati Novi Pazar i jesti tamošnje specijalitete i da je pomoć stigla, ali ne od njega.

 

Podsjetimo, Vučić je prilikom prethodnog boravka u Novom Pazaru, za vrijeme dostavljanja respiratora tokom vanrednog stanja, jeo domaću pitu zeljanicu, jedno od tradicionalnih jela dobrih i poštenih domaćina u ovom kraju Srbije.

Pita zeljanica na povratku iz Novog Pazara (april 2020)Pita zeljanica na povratku iz Novog Pazara (april 2020)

Reakcija volontera u Novom Pazaru i skandiranje Vučiću izazvalo je gomilu reakcija na društvenim mrežama, a poneki korisnici Tvitera komentarisali su da će Novi Pazar biti jedan od prvih gradova koji će podstaći rušenje režima u Srbiji.

"LOPOVI, LOPOVI" Narod Novog Pazara poručio Brnabićki i Lončaru (VIDEO)

Inače su Novopazarci prije nekoliko dana jasno pokazali šta misle o sadašnjoj vlasti, skandirajući Ani Brnabić i Zlatiboru Lončaru: "Lopovi, lopovi...", uz gromoglasne zvižduke.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...