MERCEDES ISPUNJAVA SVAKU ŽELJU: Pa čak i onu da vam oboji auto BMW-ovom bojom

Bez ikakve sujete.

  • Auto

  • 05. Jul. 2020  05. Jul. 2020

  • 0

U Mercedesu stvaraju trendove, nekad manje, a nekad više uspješno, piše Index.hr.

Tako je pompozno najavljivani program vjernosti, u kojem biste za određenu protuvrijednost šuškavih novčanica mogli kroz godinu mijenjati Mercedese koje ćete imati u najmu, na koncu neslavno propao. Mercedesovi obožavatelji izgleda ne vole ideju da preko tjedna voze E klasu, a vikendom si priušte AMG GT, već su i tu pomalo konzervativni. 

S druge strane Designo Manufaktur program individualizacije automobila bilježi neviđen interes. S porastom narudžbi od čak 200 posto ovaj je Mercedesovog program pun pogodak. Radi se o programu koji je inicijalno krenuo prije pet godina za G klasu, a ubrzo je zbog povećanog interesa proširen i na druge modele, posebno E i S klasu, te prije spomenuti GT coupe i roadster.

Program je to koji će korisniku ispuniti svaku želju pri uređenju Mercedesovog automobila, pa čak i detaljima koji su se koristili prije pola stoljeća.

A sada je Mercedes otišao korak dalje i poput Rolls Roycea ponudio bezgraničan izbor nijansi boja. Štoviše, želite li svoj Mercedes obojiti u nijansu svojstvenu BMW-ovoj paleti, oni će vam ispuniti želju.

A kao dva primjera Mercedes je predstavio S63 cabrio u Deep Green zelenoj boji te E63 Wagon u DM Steel plavoj. Potonja se nudila u prošlosti u ponudi Mercedesa, ali za dostavni model Sprinter.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...