ŠOK I NEVJERICA: U 42. godini života preminuo slavni glumac, bio je zaražen koronavirusom...

Njegova supruga Amanda Kloots obavijestila je fanove da je preminuo rano jučer.

  • Show

  • 06. Jul. 2020  06. Jul. 2020

  • 0

Kanadski glumac Nick Cordero preminuo je u Los Angelesu. Cordero je bio zaražen koronavirusom, a umro je u 42. godini. Zbog komplikacija koje mu je virus prouzrokovao, proveo je 91 dan u bolnici te su mu morali amputirati nogu.

- Bog sada ima jednog anđela više na nebu. Moj dragi suprug je preminuo. Bio je okružen ljubavlju svoje porodice. Moje srce je slomljeno. Ne mogu zamisliti život bez njega. Bio je nevjerovatan glumac i muzičar – napisala je njegova supruga.

Od glumca su se na društvenim mrežama oprostili i njegovi prijatelji i kolege.

- Šokirana sam ovom viješću. Moje srce i duša su s njegovom porodicom. Počivaj u miru –  napisala je glumica Priscilla Presley.

Corderu je u aprilu potvrđeno da je pozitivan na koronavirus. Bio je na respiratoru, a morali su mu amputirati i desnu nogu zbog zgrušavanja krvi.

Budući da je glumčev organizam dosta oslabio, više se nije mogao nositi sa zdravstvenim problemima koji su ga snašli.

Cordero je glumio u TV serijama “Zakon i red: Odjel za žrtve”, “Blue Bloods'”, te u nekoliko manje poznatih dugometražnih filmova.

   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...