ODLASCI NA DNEVNOJ OSNOVI: Još jedan ugledni član napustio Našu stranku - "Uvidio sam da to nije ona stranka čiji sam bio osnivač"

Elvir Rožajac, jedini vijećnik Naše stranke u Općinskom vijeću Vareša, objavio je danas na svom Facebook profilu da napušta ovu stranku. Kako je napisao, odluku je donio teškog srca a poslije napuštanja velikog broja prijatelja od zadnjeg kongresa, kada je uvidio da to nije ona stranka čiji je bio osnivač.

  • Mini market

  • 06. Jul. 2020  06. Jul. 2020

  • 0

Facebook status Elvira Rožajca prenosimo u cjelosti:

Dragi moji sugrađani, želim da Vas obavijestim da od danas nisam član Naše stranke. U narednim danima više ću o tome. Hvala Vam svima na povjerenju sve ove godine, nisam Vas iznevjerio, a svakako moju pomoć će imati jedna od stranaka sličnih opredjeljenja Našoj stranci. Puno je dobrih ljudi u Našoj stranci i zbog njih ne bih detaljno o razlozima, želim im puno sreće na narednim izborima, a ovu odluku sam donio teška srca, ali poslije napuštanja velikog broja mojih prijatelja od zadnjeg kongresa. Uvidio sam da to nije ona stranka čiji sam bio osnivač. Hvala Vam svima i dalje ćemo pošteno i čista obraza za bolju lokalnu zajednicu. Mislim da su imena i naš karakter jači od samih političkih partija, građani se opredjeljuju zbog nas više nego što je to program bilo koje partije. Za Vas dragi moji Varešani i Varešanke sam uvijek tu za sve koji trebaju moju pomoć po bilo kom pitanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...