PROCURIO JOŠ JEDAN VIDEO SA PJANIĆEVOG DERNEKA: Šerifa je pratila fatalna hrvatska pjevačica Stela; Ovo je njen vlog (VIDEO)

Dugo su trajale špekulacije o Pjanićevoj budućnosti. Sjajne igre koje je pružao u Italiji proteklih godina rezultirale su interesovanjem Chelseaja, Manchester Uniteda, PSG-a, no on je želio isključivo na Camp Nou.

  • Estrada

  • 06. Jul. 2020  06. Jul. 2020

  • 0

Nakon dugotrajnih pregovora Pjanić je konačno završio u Barceloni koja je za njegov igrački karton izdvojila Juventusu 60 miliona eura, a transfer života naš fudbaler je proslavio sa stilom. Nakon odigrane utakmice sa Genovom otputovao je u Luksemburg na slavlje, gdje su prisutni bili isključivo njegovi najbliži prijatelji, koji su sve to snimali.

Proteklih dana mogli smo gledati kako je Šerif Konjević svojim hitovima 'pogađao' Pjanića, a osim njega za atmosferu je bila zadužena i hrvatska pjevačica Stela Rade.

"Ogromna mi je čast. Zahvalna sam Šerifu Konjeviću koji mu je omogućio da prisutvujem ovakvom događaju i vjerovatno nije ni svjestan koliko mi to znači", ispričala je Stela u svom vlogu na YouTubeu u kojem je otkrila da ju je Pjanić oduševio svojom skromnošću.

Na videozapisu koji je objavila može se vidjeti i da je Stela prilično popravila saldo na računu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...