IVANA MARIĆ ŽESTOKO NALJUTILA JUSUFA NURKIĆA: "Nemoj ljude u nevolji dirat'"

Politička analitičarka Ivana Marić nije bila zadovoljna porukom solidarnosti koja je iz Sarajeva upućena Sandžaku osvjetljivanjem Vijećnice bojama nacionalne zastave sandžačkih Bošnjaka, a večeras je stigao odgovor bh. košarkaša Jusufa Nurkića.

  • Mini market

  • 06. Jul. 2020  07. Jul. 2020

  • 3

"Ko odlučuje šta će se postaviti na Vijećnicu i na osnovu kojih kriterija? Jel' Skaka sam odluči kome građani Sarajeva šalju podršku i s kim smo jedno srce-jedan narod?, uz fotografiju sarajevske Vijećnice koja je sinoć bila osvijetljena bojama nacionalne zastave sandžačkih Bošnjaka u znak solidarnosti i podrške Sandžaku koji se posljednjih dana suočava sa velikim izazozovima u borbi protiv koronavirusa", napisala je Marić na Twitteru. 

Nurkić je večeras stihovanim statusom na Facebooku poslao jasnu poruku šta misli o njenom komentaru:

"Kad možeš svašta pitat,
ja ću ti odgovor dat

Ljudskost je kriterij jedini,
da se narod u muci sjedini

Zato nemoj ljude u nevolji dirat,
koliko god voljela analizirat", poručio je Nurkić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...