TAKO KAŽU: Džeko će zbog njega vjerovatno napustiti Romu

Iako ga je trener čiji se povratak u tom klubu očekuje, hvalio prije nekoliko dana.

  • Sport

  • 07. Jul. 2020  07. Jul. 2020

  • 0

Prema navodima italijanskog medija "Corriere dello Sport", uprava Rome odlučila je da nakon dosta loših rezultata smijeni trenera Paola Fonsecu te da na njegovo mjesto dovede Luciana Spallettija.

Ovaj potez se sigurno neće svijdeti brojnim fudbalerima Rome zbog odnosa koji imaju s ovim čovjekom, odnosno načina na koji se ponio prema legendarnom Francescu Tottiju, ali i ostatku ekipe.

Italijanski mediji već pišu kako će ovaj potez donijeti dodatni sukob u ekipu te da će naš reprezentativac Edin Džeko, koji je, također, u lošim odnosima sa Spallettijem, iako ga je neki dan Luciano dobro nahvalio, skoro sigurno napustiti klub.

(SB/Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...