ČOVIĆEVI LJUDI U VELIKIM PROBLEMIMA: Glasnović digao veliku frku, tvrdi da mu je u Livnu ukradeno baš onoliko glasova koliko mu nedostaje za ulazak u Sabor…

Željko Glasnović podnio je prigovor DIP-u te traži ponavljanje izbora na jednom biračkom mjestu u Livnu.

  • Mini market

  • 08. Jul. 2020  08. Jul. 2020

  • 0

Glasnović, kojem za ulazak u Hrvatski sabor fali 11 glasova, tvrdi da je, prema izjavi troje članova Izbornog povjerenstva na tom biračkom mjestu, prilikom brojanja glasačkih listića, utvrđeno da postoji 11 listića viška.

“Birački odbor je odlučio tih 11 listića uskratiti Neovisnoj listi Željka Glasnovića. Prema izjavi navedenih troje članova biračkog odbora, glasački listići nisu uništeni. Očekujemo žurnu odluku Središnjeg izbornog povjerenstva kojom će se ponoviti izbori u navedenoj izbornoj jedinici, biračko mjesto 34”, poručuje Glasnović putem advokata.

Iz DIP-a su potvrdili kako su zaprimili prigovor Glasnovića te će utvrditi sve okolnosti i o prigovoru se očitovati u zakonski predviđenom roku.

Željko Glasnović ponavlja da su mu nekoliko dana prije izbora ugašene, bez ikakvog obrazloženja, službena Facebook stranica i osobni profil putem kojih je komunicirao s javnošću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...