VUČIĆEVA BIVŠA SUPRUGA UDARNA PESNICA TV PINKA: Sve snage upregnute za odbranu režima u Srbiji, a po istoj matrici koju je godinama koristio SLOBODAN MILOŠEVIĆ

Ksenija Vučić, bivša supruga Aleksandra Vučića, urednica je na srbijanskom Pinku.

  • Regija

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 0

To nije nikakvo iznenađenje, ali jeste da se pojavila na nacionalnom Pinku, jer je dotična urednica informativnog Pink programa pod nazivom Pink 3 info gdje ima svoju emisiju Pravac.

Međutim, nakon sinoćnjih protesta pravac Pink mašinerije je upregnut ka spašavanju  i održavanju lika i djela predsjednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića. Svi njegovi novinari i urednici medija koje kontroliše u glas su povikivali da su sva ova dešavanja zapravo državni udar.

Momka koji je sinoć  govorio o svom ocu podvrgnuli su stravičnim uvredama i poniženju a sve to na nacionalnoj frekvenciji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...