JADRANKA KOSOR ODGOVORILA NA PROZIVKE IZ SRBIJE: „Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever...“

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor oglasila se putem Twittera.

  • Regija

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 0

Jadranka Kosor, bivša hrvatska premijerka, oglasila se na svom Twitter profilu zbog, kako je napisala, prozivki zbog tvita o Vučiću i njegovima. Za nju je, dodala je, šokantno da je stranka Aleksandra Vučića primljena u Europsku pučku stranku (EPP) kojemu je Šljivančanin organizirao skupove.

Objavu Jandranke Kosor prenosimo u cijelosti:

"Čujem da me razni vučićevci prozivaju zbog tvita o Vučiću i njegovima. Šokantno je, a to sam govorila uvijek, da je njegova stranka primljena u @EPP a zločinac Šljivančanin organizirao mu je skupove. Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever", napisala je Kosor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...