BRUKA I SRAMOTA U CENTRU BEOGRADA: Na nemoćnom demonstrantu se iživljavalo više od 10 policajaca, udarali su ga čime su stigli, a na kraju je… (VIDEO)

Snimci policijske brutalnosti dijelili su se na društvenim mrežama i u srijedu tokom protesta u Beogradu.

  • Hronika

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 1

Tako je tokom večeri policija na Terazijama krenula u jedan od brojnih juriša, a u ofanzivi su uspjeli na tlo srušiti jednog od demonstranata.

Muškarca koji je ležao na tlu, prvo su pendrecima i nogama pretukla trojica policajaca, a zatim su ga, kako je ko stigao, udarali i ostali pripadnici snaga reda koji su bili u ofanzivi. Nemoćnog demonstranta udarilo je više od deset policajaca.

Kako je muškarac ostao ležati na ulici, a ofanzivu kordona pratili su policajci u službenim automobilima, oni vozilima nisu mogli nastaviti pratiti juriš. Zato su trojica policajaca izašla iz automobila i odvukla nesretnog čovjeka na pločnik, gdje su ga tako povrijeđenog ostavili da leži.

    

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...