KELY BROOK DOTJERALA LINIJU PA SE POHVALILA: Danas više uživam u seksu nego ikad prije

Britanska ljepotica Kely Brook otvoreno je progovorila o tome kako se konačno osjeća dobro u svom tijelu i priznala da njen dečko voli žene s oblinama.

  • Sex i grad

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 0

Kely (40), koja je u vezi s modelom Jeremyjem Parisijem, govorila je o svom seksualnom životu u podcastu Feeling Fab at 40.

"Moj dečko ima 35 godina i on je Italijan tako da mu se sviđa lijepa, velika, zaobljena žena i to je dobra stvar. Mislim da život postaje bolji kako postaješ stariji. Zato što ste sigurniji u sebe. Znaš što voliš i u čemu uživaš", kazala je manekenka, koja je tokom tromjesečne dijete izgubila nekoliko kolograma viška. 

"Znate šta volite pa se ne plašite to im kazati. Kad ste mladi, ne govorite im. Kad ste stariji, onda im kažete i dobijete ono što želite", ispričala je britanska glumica i nekadašnja manekenka.

Kelly i Jeremy započeli su vezu još 2015. godine i bliži su nego ikad. Par redovno dijeli zajedničke fotke na društvenim mrežama.

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...