CURE DETALJI PORODIČNE DRAME: Johnny Depp tvrdi kako mu je Heard otkinula dio prsta, ona pokazala fotografije iščupane kose...

Johnny Depp je tužio tabloid The Sun za klevetu jer su ga nazvali "mlatiocem supruge", a na sudu se pojavila i Amber Heard zbog koje su ga tako prozvali

  • Svijet

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 0

U utorak je počelo suđenje glumca Johnnyja Deppa protiv časopisa The Sun, a već prvog dana u javnost su počeli curiti detalji iz njegova zajedničkog života s bivšom suprugom Amber Heard. Naime, Depp je tužio The Sun i njegovog izvršna urednika Dana Woottona za klevetu zbog članka iz 2018., u kojem autor članka glumca naziva "mlatiocem supruge". 

Prvi dan suđenja u fokus je došla fotografija Johnnyjeva otkinutog srednjeg prsta na desnoj ruci. Prema njegovim riječima, Amber mu je nanijela povrede 2015. dok su bili u Australiji i kako ističe bacila je bocu votke na njega. Njegovi advokati su tvrdnje potkrijepili fotografijama koje su procurile u javnost i ranije. 

Amber Heard je zauzvrat priložila fotografije plave kose, za koju tvrdi da je njena i da ju je Johnny iščupao tokom svađe, nakon čega je bacio na krevet toliko silovito da se okvir kreveta slomio, za šta je također priložena fotografija kao dokaz. Do sukoba je navodno došlo nakon što je Heard saznala kako je Depp vara i počela ga vrijeđati, na što je on reagovao nasilno.

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...