LJUBI, LJUBI, AL` GLAVU NE GUBI: Zgodna Beograđanka otkrila sve u vezi s našim nogometnim "Zmajem"…

Naš nogometaš koji nosi dres Hoffenheima, uživa ovih dana na otoku Mykonosu, gdje mu društvo pravi nekoliko prijatelja.

  • Estrada

  • 10. Jul. 2020  10. Jul. 2020

  • 0

Na svoj Instagram profil Bičakčić nerijetko podijeli i koji videozapis iz noćnog provoda, a na jednom od posljednjih je plesao i ljubio se sa srbijanskom modnom blogericom Zoranom Jovanović i tako zagolicao maštu pratilaca.

Mnogima je to bilo dovoljno da donose zaključke kako je popularna Zorannah zavela i Bičakčića s obzirom na to da je s nekoliko igrača već bila u vezi, ali se ispostavilo da se radi samo o prijateljstvu. Nakon što je napise o vezi demantirao Bičakčić, sada je to uradila i ona.

"Da vam otkrijemo malu tajnu: Mi smo prijatelji! A sada o'ladite...", napisala je ona na Instagram storiju.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...