SAD JE SVE JASNO: Ministar vanjskih poslova Hrvatske priznao da je posljednja skandalozna odluka Vlade RH prema građanima BiH USTUPAK DRAGANU ČOVIĆU...

Hrvatska će bezuvjetno nastaviti politiku koja teži što boljem političkom i društvenom položaja Hrvata u Bosni i Hercegovini, rekao je u petak šef hrvatske diplomatije Gordan Grlić Radman primivši u Zagrebu banjalučkog biskupa Franju Komaricu, saopćilo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH.

  • Regija

  • 11. Jul. 2020  11. Jul. 2020

  • 0

Hrvatska će bezuvjetno nastaviti provoditi politiku koja teži ostvarivanju što boljeg političkog i društvenog položaja Hrvata u Bosni i Hercegovini, rekao je ministar vanjskih i europskih poslova Hrvatske.

Hrvatska će i dalje biti najveći zagovornik interesa bosanskohercegovačkih Hrvata, ali i Bosne i Hercegovine unutar Europske unije, dodao je Grlić Radman.

Podsjetimo, ova izjava stiže nakon skandalozne odluke hrvatskih vlasti da uvedu 14-dnevnu samoizolaciju za sve državljane Bosne i Hercegovine, osim onima koji imaju dvojno državljanstvo i hrvatsku putovnicu, piše „Slobodna Bosna“.

Nije naodmet podsjetiti kako je na nedavno uvođenje karantina od Hrvatske za sve građane BiH reagirao i lider HDZ-a BiH Dragan Čović.

"Malo se ljutimo kad nam dođe poruka iz Hrvatske pa je dočekamo na različite načine, jer je nas upravo ograničavanje našeg kretanja iscrpjelo u prethodna dva ili tri mjeseca na psihološki i drugi način", kazao je tada Čović.

(SB)


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...