ŠERANIĆ IMA LOŠE VIJESTI: Veliki broj novozaraženih u RS-u, najviše u ovom gradu...

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđen 3.151 slučaj koronavirusa, a preminulo je ukupno 138 osoba kod kojih je potvrđen test na novi koronavirus.

  • Hronika

  • 11. Jul. 2020  11. Jul. 2020

  • 0

U Institutu za javno zdravstvo RS-a, Univerzitetskom kliničkom centru RS-a, Bolnici “Sveti vračevi” u Bijeljini i Univerzitetskoj bolnici u Foči u posljednja 24 sata testirano je 580 laboratorijskih uzoraka, a novi koronavirus (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 119 osoba u Republici Srpskoj, podaci su IJZ RS.

Radi se o 68 muških i 51 ženskoj osobi, od kojih je 29 mlađe, 67 srednje i 23 osobe starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 27 osoba je iz Banje Luke, 12 iz Zvornika, po devet iz Foče i Nevesinja, sedam iz Istočnog Sarajeva, po pet iz Bijeljine, Trebinja, Ljubinja i Laktaša, po četiri sa Pala i iz Kotor-Varoši, po tri iz Modriče, Višegrada, Kozarske Dubice i Doboja, po dvije iz Prijedora, Dervente, Prnjavora, Novog Grada, Gacka i Rogatice te po jedno iz Čelinca, Mrkonjić-Grada i Milića.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđen 3.151 slučaj koronavirusa, a preminule su ukupno 138 osobe kod kojih je potvrđen test na novi koronavirus.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...