POPULARNI MAHER ZAIN OBJAVIO PJESMU "SREBRENICA": Dirljivo i emotivno, poslušajte je... (VIDEO)

Ovaj pjevač duhovne muzike iz Švedske porijeklom je iz Libana, a u posljednjih nekoliko godina stekao je ogromnu popularnost.

  • Kultura

  • 11. Jul. 2020  11. Jul. 2020

  • 0

Maher Zain, jedan od najpopularnijih kantautora muslimanske duhovne muzike na svijetu, zvanično je objavio svoju pjesmu "Srebrenica".

Ovaj pjevač duhovne muzike iz Švedske porijeklom je iz Libana, a u posljednjih nekoliko godina stekao je ogromnu popularnost.

U Sarajevu je prvi put nastupio 2011. godine na manifestaciji “Mošus Pejgamberov”. Njegov debi album pod nazivom “Thank You, Allah”, objavljen je 2009. godine.

Ovaj album imao je osam platinastih izdanja, a svojim izvedbama na engleskom, arapskom, francuskom i turskom jeziku Maher je osvojio publiku širom svijeta zaslužujući epitet nove zvijezde moderne duhovne muzike.

Poslušajte pjesmu "Srebrenica":

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...