NIKO NE VJERUJE DA JE OVO ONA: Slavna glumica imala je više od 100 kilograma, a danas izgleda neprepoznatljivo… (FOTO)

Glumica i dizajnerica je nakon treće trudnoće težila više od 100 kilograma, a u nešto više od godinu dana gotovo se prepolovila.

  • Show

  • 12. Jul. 2020  

  • 0

Jessica Simpson na Instagramu je objavila fotku povodom svog 40. rođendana i zaprepastila pratitelje tjelesnom transformacijom.

Naime, glumica je prije nešto više od godinu dana, nakon svoje treće trudnoće, težila oko 100 kilograma, što je mnogima danas teško povjerovati zbog njezine vitke linije.

“Ove sam hlače držala u ormaru 14 godina (ne preuveličavam). U posljednjim sekundama svojih tridesetih godina odlučila sam im dati novu priliku”, napisala je Simpson.

“Vrijeme je da prestaneš s dijetom”, “Pojedi cheeseburger”, “Prebrzo si se stanjila. Pazi se”, “Bolje si izgledala s oblinama”, samo su neke od reakcija zaprepaštenih fanova…

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...