KĆERKA LEGENDE VELEŽA OČARALA HRVATE: Zgodna Amina Kajtaz nova je Miss sporta Hrvatske… (FOTO)

U Zagrebu je Amini na održanom izboru dodijeljena titula najljepše sportistkinje, a slavila je u konkurenciji sa još 12 djevojaka koje su se našle u finalu i koje se takmiče u raznim sportovima, uključujući gimnastiku, atletiku, nogomet...

  • Sex i grad

  • 12. Jul. 2020  13. Jul. 2020

  • 0

Bh. plivačica Amina Kajtaz dobila je priznanje u susjednoj Hrvatskoj i titulu Miss sporta.

Prva pratilja Miss sporta Hrvatske je Clara Crismanich, a druga pratilja je Mia Kalašić. Za Miss fotogeničnosti sporta Hrvatske izabrana je Nina Vuković.

Amina Kajtaz je rođena u Njemačkoj, dugo je živjela u Mostaru, a trenutno boravi u Zagrebu i nastupa za tamošnju Mladost. Inače, za one koji ne znaju, kćerka je legende Veleža Seada Kajtaza.

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...