MEKTIĆ BRUTALNO ODGOVORIO NA RADONČIĆEVE NAPADE: Razumijem tvoju nervozu i strah, politički si potpuno propao, a slučaj "Keljmendi"…

Bivši ministri sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić i Dragan Mektić nastavili su okršaj na društvenim mrežama.

  • Politika

  • 13. Jul. 2020  13. Jul. 2020

  • 1

Podsjetimo, sve je počelo nakon što je Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine i aktuelni zastupnik u Parlamentu BiH, objavio na Twitter profilu šaljivi videozapis svog skoka u rijeku Ukrinu. Nakon toga se oglasio „Dnevni avaz“, napisavši kako „Mektić u pauzi od suđenja pravi cirkus na društvenim mrežama“.

Nije dugo trebalo da žestok odgovor stigne s druge strane.

„…i čitam knjige od Fahrinih nekadašnjih tjelohranitelja pa nešto razmišljam, manjeg čovjeka, a većeg kriminalca teško ćeš sresti“, poručio je Mektić.

No, ni tu nije bio kraj žestokoj polemici.

Lider SBB-a Fahrudin Radončić nastavio je na svom Instagram profilu blaćenje Dragana Mektića.

„Ono što vam projektovano i strateški podmeće vrhuška SDA, to Dragan Mektić operativno provodi. Primitivni i vulgarni participant društvenih mreža me, ničim izazvan, pozivajući se na zadnju ološ, nešto kriminalizira. Ministar sigurnosti koji je u mandatu pokrao donirani novac pa mu se zbog toga sada sudi, poznati je megafon i servilni vazelinski igrač SDA. Njegov glas nam je prošle sedmice nedostajao da dobijemo lokalne izbore na Predstavničkom domu“, poručio je uznemireni Radončić.

Mektić Radončiću ni ovoga puta nije ostao dužan.

„Poznato je da si u problemima i razumijem tvoju nervozu i strah, politički si potpuno propao, a slučaj `Keljmendi` još nije završen“, poručio je Mektić Radončiću“,  prenosi „Slobodna Bosna“.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...