PREMINULA SUPRUGA JOHNA TRAVOLTE: Slavna glumica Kelly Preston umrla u 57. godini, izgubila je bitku s opakom bolesti…

Na Instagramu se oglasio i ožalošćeni suprug John Travolta.

  • Show

  • 13. Jul. 2020  13. Jul. 2020

  • 0

Slavna glumica Kelly Preston umrla je u 57. godini, objavila je njena porodica.

"Ujutro 12. jula 2020. godine, Kelly Preston, voljena supruga i majka, preminula je nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke", rekli su iz porodice za magazin "People".

"Kelly je neko vrijeme bila na liječenju, uz podršku najbliže porodice i prijatelja", kazao je predstavnik porodice.

Kellyn suprug John Travolta s kćerkom Ellom (20) i devetogodišnjim sinom Benjaminom ostali su iza nje. Sin Jett umro je u 16. godini u januaru 2009. 

Na Instagramu se oglasio i ožalošćeni suprug John Travolta te napisao:

"Obavještavam vas da je moja lijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s karcinomom dojke. Hrabru borbu vodila je s ljubavlju i podrškom mnogih. Moja porodica i ja zauvijek ćemo biti zahvalni njenim ljekarima i medicinskim sestrama u Centru za liječenje raka 'MD Anderson', svim medicinskim centrima koji su pomogli, kao i mnogim njenim prijateljima i voljenima koji su bili pored nje. Kellyna ljubav i život zauvijek će ostati upamćeni. Neko vrijeme ću biti uz svoju djecu, koja su izgubila majku, zato mi oprostite unaprijed ako se neko vrijeme ne budemo oglašavali. Znajte da ću osjetiti vašu ljubav."

Kelly Kamalelehua Smith rođena je 13. oktobra 1962. godine u Honoluluu na Havajima, studirala je glumu na Univerzitetu Južna Kalifornija, a karijeru je započela 1985. prvom glavnom filmskom ulogom u Mischiefu nakon nekoliko manjih uloga u televizijskim emisijama, uključujući "For Love and Honor".

U narednih nekoliko godina, Preston je glumila u filmovima poput "SpaceCamp" (1986), "Twins" (1988), "Jerry Maguire" (1996) i "For Love of the Game" (1999). Posljednja filmska uloga Preston bila je u filmu "Gotti" iz 2018. godine, u kojem je igrala Victoriju Gotti, suprugu mafijaškog šefa Johna Gottija, kojeg je na ekranu prikazao Travolta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...