POVRATAK NA TEREN: Emir Spahić ponovo zaigrao fudbal

Legendarni Spaha oglasio se na svojoj zvaničnoj Facebook stranici i ovu informaciju podijelio s navijačima.

  • Show

  • 13. Jul. 2020  13. Jul. 2020

  • 0

Emir Spahić, nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije BiH i jedan od omiljenih reprezentativaca svih vremena među navijačima, oporavio se nakon teške saobraćajne nesreće, a sinoć je ponovo zaigrao fudbal.

Legendarni Spaha oglasio se na svojoj zvaničnoj Facebook stranici i ovu informaciju podijelio s navijačima. "Nakon više od deset mjeseci, ponovno sam zaigrao fudbal. Prelijep osjećaj i ponos nakon teškog perioda pobijedili su strah i umor. Hvala KCUS-u, svim mojim doktorima i sestrama, hvala mom Denisu, hvala Oružanim snagama BiH, hvala bolnicama Gacko i Trebinje, hvala doktoru Buhi, hvala FSBiH, hvala mom Kemi, hvala mom Muhamberu, mom Ismarku, mom Saketu, hvala mom Mirsi, hvala mojim kolegama koji su mi stalno bili 'na liniji', hvala svima vama što ste bili uz mene! Posebno hvala i isprika mojoj užoj i široj porodici. Hvala Allahu što me je sačuvao", napisao je Spahić na svojoj Facebook stranici.

https://www.facebook.com/Emir.Spahic.Official/posts/10159980551548957

Podsjećamo, Spaha je prošlog ljeta, tačnije 30. augusta, doživio tešku saobraćajnu nesreću kod Gacka. Tada je zbrinut u bolnici u Trebinju, a potom je helikopterom Oružanih snaga BiH prebačen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...