PRILIKOM SUDSKOG UVIĐAJA: Poznati banjalučki advokati se potukli oko...

Jovo Pilipović i Milan Romanić potukli su se tokom vikenda u Banjoj Luci prilikom sudskog uviđaja.

  • Hronika

  • 13. Jul. 2020  13. Jul. 2020

  • 1

Prema saznanjima portala Srpska.info, u tuči je učestvovao i Pilipovićev sin Duško.

Policiji je tokom vikenda prijavljeno da je bio sudski uviđaj zbog navodne uzurpacije zemljišta od strane Jadranka Pilipovića na štetu Ivana Komljenovića. 

"Tokom tog uviđaja, došlo je do svađe i naguravanja između poznatih banjalučkih advokata Romanića i Pilipovića i tom prilikom Jovo je pao na zemlju. U tuču se tada umiješao i Jovin sin Duško i više puta šakom udario u glavu Romanića, koji je pao na zemlju i zadobio tjelesne povrede", piše spomenuti portal.

Duško Pilipović je nakon toga uhapšen i protiv njega će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

"Protiv Romanića i Pilipovića biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog prekršaja tuča i fizički napad", istaknuo je njihov izvor.

On je dodao da je u ovom slučaju Jovo Pilipović zaustupao Jadranka Pilipovića, a Romanić Komljenovića.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...